Vem bar den bäst?

Kändisduell: Kristen Stewart vs Christina Aguilera
Hej allihopa! Redan i oktober 2010 stoltserade Kristen Stewart på röda mattan i den här snedskurna kläningen från Valentino på premiären av ”Welcome to the Rileys” i New York. Skådespelerskan hade matchat svarta pumps och rött läppstift. Under Mary J Bliges konsert i New York den 1 maj dök sedan Christina Aguilera upp i sitt ex av klänningen. Hon hade också valt att måla läpparna skrikigt röda och matchade med svarta skor, men satsade istället på en peep-toe variant av pjucksen och hade håret utsläppt. Inte konstigt att båda hade valt kläningen. skit snygg, valentino är min favorit designer. Trots att jag är ett stort Kristen stewart fan måste jag nog säga att christina var snyggast i kläningen.  Vad tyker ni? Harre bra



Kommentarer
Postat av: Anonym

sv: gina tricot.

2011-05-22 @ 19:44:25
URL: http://lovehannah.blogg.se/
Postat av: L I N N E A

sv: Jaha okej, det var ju inte så bra! Synd att klänningen var slut men du kommer säkert på något bra du kan ha på dig, för man vill ju inte precis gå naken.. ehe.

2011-05-22 @ 20:10:03
URL: http://HTTP://LITTLEMSLINNEA.BLOGG.SE
Postat av: Fellali fanfic

Hejsan! Besök gärna vår nystartade fanfic-blogg.Kanske är det något för dig?Du får väldigt gärna följa oss via Bloglovin om du vill.Om du lägger till oss,lägger vi till dig. Kramar!



Obs! Om du inte gillar dessa kommentarer kan du bara radera den.



Sv;Jag gillade KStew bäst ;)

2011-05-22 @ 20:48:32
URL: http://fellalifanfic.blogg.se/
Postat av: Emilia

Härlig blogg!



Det skulle vara kul du vi kunde kommentera på varandras bloggar lite då & då. Eller vad säger du, är det kul med kommentarer?



Kram från mig! :)

2011-05-23 @ 17:20:11
URL: http://liljedahlsliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0