Sesame Street gör Glee



" No the letter G makes a "gö" sound as in gasp "höö" and gooooooorgeous!"

Man måste bara älska Kurt även som sesame street karaktär. Jag absolut ÄÄLLSSKKAARR glee! Fantastiskt. Harre bra


Madonna: "Lady GaGa är besatt av mig"

(Lady gagga till höger utkläd till kille. )

Hej allihopa! Lady GaGa har upprepade gånger anklagats för att kopiera Madonna - både när det gäller musik och iscensättning.

Hej allhiopa! Under en presskonferens på Filmfestivalen i tisdags, frågade en journalist vad Madonna tycker om att ha så många entusiastiska fans, vilket inkluderar Lady GaGa.

— När det gäller Lady GaGa har jag inga kommentarer till hennes besatthet av mig, eftersom jag inte vet om det är baserat på något djupt eller något ytlig, säger Madonna enligt den franska tidningen Le Soir.

Lady GaGa har tidigare talat om sin kärlek till popprinsessan under en intervju med Jay leno.

— Det finns verkligen inte någon som är mer beundrande och större fan av Madonna än jag. Jag är det största fanet, både personligen och professionellt.

Främst gäller det Lady GaGas låt "Born This Way" som påminner mycket om Madonnas hit "Express Yourself".

När Madonna och Brittney Spears kysste på scenen på MTV Video Music Awards år 2003, spred sig nyheten - och bilderna - runt om i världen. I år hände nästan samma sak mellan Britney och Lady Gaga. Men innan deras läppar möttes stannade Britney upp och sa:

— Nej, jag har redan gjort det här.

diss? Jag vet inte riktigt vad jag tycker jag mennar visst liknar Lady GaGa Madonna på många olika sätt men Jag vet inte om jag skulle säga att hon var besatt. Vad tycker ni? Harre Bra


RSS 2.0